BEERSCHOT WILRIJK MILJAARDENONDEDJU!

Beerschot-WilrijkIk moet eerlijk zeggen dat ook al heb ik enkele posts geleden (intussen daterend van een dik jaar geleden) gezegd dat ze mij op het Kiel niet meer zouden zien. Tenminste dat zei ik, maar uiteindelijk, laat je je ploeg toch niet in de steek he, of wel? En eerlijk, het is uiteraard niet meer dezelfde ploeg qua als die in eerste klasse (logisch natuurlijk, dat is niet betaalbaar), uiteindelijk is een ploeg toch nooit 100% hetzelfde met inkomende en uitgaande transfers.

Wat maakt een ploeg dan wel? De sfeer en dus ook de supporters, dat maakt een ploeg. En hoewel ik in het begin van vorig seizoen maar half de uitslagen van Beerschot-Wilrijk volgde via hun facebookpagina, ben ik hier en daar toch een wedstrijd gaan meepikken, en uiteindelijk is er niet echt veel veranderd qua sfeer. Het is zelfs nog specialer geworden, omdat die spelers die op het veld staan eigenlijk ook maar semi-professionele voetballers zijn met nog een gewone dagtaak erbij ook. Met andere woorden mensen gelijk u en ik, alleen kunnen ze een beetje beter voetballen.

Hoe dan ook, vanaf dit seizoen toch terug een abonnement genomen en vorige week de match tegen KSK Heist gaan zien in Heist. We verdienden eigenlijk echt wel voor te winnen, het grootste deel van de wedstrijd was voor ons maar jammer genoeg waren we vanachter een beetje te los aan het verdedigen en slikken we 2 gemakkelijke goals. Om nog maar over die penaltyreeks te zwijgen he man. Dat is toch goal? Maar bon, dinsdag volgt de beslissing daarover bij de voetbalbond, zal wel weer niks worden.

Hoe dan ook, morgen de eerste competitiematch tegen ‘Meirksum’, of ‘City Pirates Antwerpen’ zoals ze zichzelf nu noemen. Eerste drie punten van het seizoen zulle wel binnekomen, komt goe!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.