Bleiters van de Carré!

Ik lees vanmorgen efkes de nieuwsjes op de Gazet van Antwerpen, zit er daar ene te melken dat ‘m geweigerd werd in Carré de vrijdag. Wa nen bleiter. Ik werd ook geweigerd de zaterdag, moet ik nu ook alle gazetten gaan verwittigen? We waren in de vooravond naar de voetbal geweest en Beerschot had verloren (weeral onverdiend natuurlijk, damn, stoeme kakkers van KV!) en dus dachten we ons verdriet maar weg te gaan feesten achteraf. Eerst waren we op’t Kiel nog efkes pintjes gaan drinken (véél pintjes) en dan waren we naar de Carré afgezakt.

Wat een bende sukkelaars man! Eerst begonnen ze te zeveren dat er ene van ons groepje al teveel gedronken had. Komaan, ge gaat toch uit om te zuipen? Als ge u dààr zat zuipt met hunne vodka of rum of whatever, dan zal het wel niet uitmaken. Maar boehoe als ge al een paar pintjes gedronken hebt op een ander. En dan begonnen ze te lullen dat ik en mijne maat niet de juiste schoenen aan hadden. Man man man… Wij hadden gewoon sportieve schoenen aan, maar niks van die johnny All Stars of andere sloefkes. Allez soit, we mochten niet binnen. We zijn dan eerst nog wat op die parking blijven hangen maar dan werden we zowat half weggejaagd door die parkingwachters dus ja, dan zijn we maar vertrokken.

Terug naar’t Kiel dan maar. ’t Café mee gesloten om een uur of half vijf. En waarschijnlijk veel meer plezier gehad dan tussen die foorjohnnen in de Carré. Met hun onnozele regeltjes. Zo heet zijn de grietjes daar ook ni.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.