Blijkbaar word ik dik van Martino’s

broedjeOk, dit moet toch even van mijn borst: ik eet al zo’n vijftal jaar elke dag een broodje Martino van een broodjeszaak hier in de buurt, en for some reason ben ik sinds dat moment ook aan ’t bijkomen. Ik dacht altijd dat dat was omdat ik minder sport dan vroeger, maar nu blijkt dat die Martino’s gewoon superveel punten van de WeightWatchers zijn volgens mijn tante. Die werkte vroeger bij Maurice Mathieu die die smeersalades maken en die wist mij te zeggen dat ik beter andere dingen eet zoals vleessla of zelfs eiersla.

Allé, zo leren we ook weer is iets bij zeker?

Vanaf nu ga ik net iets gezonder lunchen en mijn BMI wat onderhouden. Kan toch niet zijn dat ik 100 kilo ga wegen voor mijn 30e zeker!!!!

One comment

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.